Получих следната информация* по случая с убийството на Радостина:

Вътрешен източник Потвърди, че Финансовото и Служебното положение на Родителите на УБИЕЦА на Радостина Евтимова са започнали да Допринасят за Оневиняването на сина им.

Както всички вече знаем, и както прокурорът Радослав Лазаров коментира – окървавено белъо, лаптоп, бижута, лични карта, студентска книжка, и USB са намерени в Дома на Убиеца; голата снимка на издъхналата Радостина в мобилния телефон на Убиеца; нараняванията в областа на лявата и дясната длан, и охлузванията по подбедрицата на Убиеца показват, че Радостина се е борила за живота си; и накрая, но не по маловажност 12 сантиметровото острие с петна от кръв, което Убиеца е използвал за 53те прободни рани при гаврата си с тялото на Радостина, отново намерено в дома на Убиеца. Всички тези Улики водят единствено до Георги Цветанов, синът на общинския съветник и лидер на СДС – Варна, Цанко Цветанов. Както и до извода, че Георги Цветанов е Виновен за Смъртта на 21 годишната студентката, Радостина Евтимова.

Базирайки се на многобройни улики и доказателства Влиятелните Родители на сина – Убиец осъзнават какво ще сполети отгледания от тях Убиец, а именно – от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор, или доживотен затвор без право на замяна. Поради тази причина източникът, който желае да запази самоличноста си, потвърди че Богатите Родители са започнали да манипулират една от пукнатините в Българското Законодателство, а по-точно – Убиецът страда от Психично Отклонение.

Източникът потвърди, че Влиятелните Родители заедно с адвокатите на Убиеца са започнали да работят по стратегията – Синът-Убиец Страда от Раздвоение на Самоличността.

Имайки в предвид, че синът-Убиец ще докаже своята Вменяемост ако бъде подложен на психологични тестове и прегледи, източникът потвърди, че Политическият Лидер и съпругата му развиват следния сценарий: Далечен Роднина на Убиеца в миналото е имал вид психично заболяване, Различно от Раздвоение на Самоличността и е бил подложен на психиатрично лечение за период от време. Защитата планира да изтъкне, че това психично заболяване е еволюирало през времето и е достигнало по-висша форма – Раздвоение на Самоличността – която ненадейно се е предала не на някой друг от семейството, но точно на Убиеца.

При доказване, че Убиецът „страда” от Раздвоение на Самоличността, го очаква присъда от около 5 години в Психиатрична Клиника. Очаква се той да излезе на свобода преди края на присъдата. Убиецът отново ще е част от обществото, за да извърши поредното си нечовешко деяние. Задайте си въпроса коя ще е следващата му жертва. Може ли това де а вашата рожба, брат или сестра. Както дългогодишната приятелка на Убиеца, Пламена, коментира в интервю с bTV „Можело е да е всеки на нейно място.”

Има ли справедливост в този лъжлив сценарий? Колко пъти ще оставим хора на Висшестоящи постове да използват влиянието си, за да манипулират Българските закони?

Присъединете се към протеста, който ще се състои на 17 Март от 10:00ч. стартирайки от ВИНС Варна, не само за да спрете освобождаването на Георги Цанков под парична гаранция, но и да повлияете на окончателното и справедливо решение на Варненски Окръжен Съд.

Поради факта, че протестът е „Мълчалив” лозунги, сочещи пълната вина на Убиеца на Радостина, както и това, че обществото знае за Коварния план на Родителите на Георги Цветанов, допълнително ще допринесе за положителния развой на делото. Следното може да послужи като пример:

„Лудост е да повярваме, че Георги Цветанов е Луд”
„Искаме Правосъдие: Доживотна без Замяна”
„Колко още трябва да бъдат Убити?”
„Пред закона Всички сме Равни”
„Раздвоение на Самоличността – От Кога?”

Пред Закона ВСИЧКИ трябва да са равни. Независимо дали са все още заподозрени, дали са вече обвиняеми или са осъдени.

Настоявам за справедлив процес и справедлива присъда!

Призовавам всички, които могат, да отидат на протеста във Варна на 17.03.

Очаквам още такива събития в цялата страна.

 

*Информацията е получена чрез трето лице и съответно не е проверена за достоверност. Въпреки че не обичам излишни спекулации и анализи на база предположения, реших да я публикувам. Искрено се надявам информацията да е грешна и процесът да бъде справедлив спрямо двете ответни страни. Ако има вероятност горепубликуваното да е истина, се надявам да съм допринесла това да не се реализира. Времето ще покаже…