…трябва да бъдат събрани на едно място.

Сигурно не са съвсем случайни, защото всяко действие си има причина \и следствие, но това е друга тема\. Все пак обаче, незнайно защо, те изникват винаги в най-неочакваните моменти. Другият им отличителен белег е, че съвсем малко хора по света в един и същи момент се питат точно за тези неща, защото са или твърде абсурдни, или твърде тривиални, за да им се обърне достатъчно внимание.

Добре, но тъй като има достатъчно хора, за да може поне един от тях да се запита, то явно този път заровете са паднали така, че се е оказало мой ред да задам\напиша едно от тези нетипични въпросчета.

И така, въпросът днес е защо жените си крият годините, по дяволите? Аз като такава все се чудя..можеш да изглеждаш на повече, отколкото си, може и на по-малко. Доста рядко някой непознат точно ще те определи. И какво като криеш? Не е ли все едно накрая? Ако е заради даден обект, няма ли той да разбере истината, ако нещата се развият в определена насока? Ако е за пред обществото – обществото като види, че си криеш годините, няма ли да си каже: „Хм, тази си крие годините, явно или я е страх да не я отхвърлят като прекалено стара, или е на 23 и си е въобразила, че вече е лелка.“

Повече няма какво за казване май. Поне дотолкова със случайността, по-нататък ще бъде нагласено.